Uw huurrechtspecialist in Utrecht
Home > Huurgeschil
conflict

Huurgeschil in Utrecht

Rechtshulp bij huurgeschil

Bij de huur van een woning kunnen zich allerlei problemen voordoen. Krijgt u bijvoorbeeld jaarlijks een flinke huurverhoging? Vaak is op dit gebied niet duidelijk wat wel en niet mag. Bij andere vraagstukken is het belangrijk om te weten wie verantwoordelijkheid draagt. Zo kunnen leidingen in uw woning in Utrecht bijvoorbeeld regelmatig verstopt raken. Dit kan de schuld zijn van de huurder, maar tegelijkertijd kan dit ook door slecht onderhoud van de verhuurder komen.

Maak gebruik van onze deskundigheid

Voor veel kwesties rondom de huur van woon- of bedrijfsruimte zijn gelukkig wetten en regels opgesteld. In de meeste gevallen zijn huurders of verhuurders hiervan niet genoeg op de hoogte. Onze deskundigen zijn gespecialiseerd in huurrecht. Wij weten wat uw rechten en plichten zijn.

Ons kantoor helpt u in Utrecht om conflicten te voorkomen. Een huurgeschil ontstaat vaak door onduidelijkheid. Wij doen ons best om u van heldere juridische informatie te voorzien. Hierdoor is een bezoek aan de rechtszaal vaak niet nodig. Zo wordt veel tijd en geld bespaard. Het kan echter nodig zijn dat de rechter een uitspraak doet. Wanneer de situatie dit vereist helpen we u bij een huurgeschil ook tijdens het procederen.

Menu